perjantai 21. joulukuuta 2018

THP2_4

Viikon 51 työharjoittelukuulumiset:

Ma 17.12. Etänä ja koululla // Päättelin edellisviikon sukat ja laitoin pakettiin, hain ja löysin kirpparilta pienen patjan sängynpääty nro 2 -projektia varten, palaveri Ehdiks - ryhmän kanssa, laskin laskutusta, verhoilin sängynpäätyyn tulevan patjan ja kiinnitin runkoonsa (sopivaa kangasta ei löytynyt, mutta kelpasi kuitenkin nuorelle asiakkaalle. Muokkaan myöhemmin stydimmäksi.)
#Kyläreissuun, ei metsään, löydettiin ja oli kivaa

Ti 18.12. Koululla ja etänä // Villasukkaa (liukuhihnatuotantoa?), Osk Craft & Design -ryhmään liittymispyyntö ja hyväksymistä odotellessa, vahvistuskeskustelu laskutuksista ja perusteluista, kakku synttärisankarille.
#Kysyttiin ohjaamaan lapsille käsityöpajaa! Olen innoissani! Ideoiden metsästystä ja asian sulattelua joululomalle ohjelmaan. #Pitäisikö koittaa nettideittailua?

Ke 19.12. Koululla ja etänä // Villasukkaa, leikkaus- ja ompeluohjeet käsilaukkua varten (vetoketjuja hain ja löysin kirpparilta, mutta sopiva kangas vielä puuttuu, kierrätysidealla - kangaskaupasta olisin todennäköisesti saanut sopivaa tähän sekä sängynpäätyyn), mahdollista uutta projektia sulatteluun.
#Elämäntapa #Valo pimeässä #Koen olevani minä

To 20.12. Etänä // Villasukkaa ja kirjaamista päiväkirjaan, listasin tehtäviä asioita ja koitin kartoittaa päivän tuntien riittävyyttä. Tutustuin virkkaustöihin.
#Pitkät hiukset #Joulu #Pimeäpiilos #Yhdessäolo #Yksilöllisten taitojen hyödyntäminen elämässä omaksi ja jaetuksi iloksi

Pe 21.12. Etänä // Villasukkaa (valmistumistavoite tämän viikon projekteilla tammikuun alkuun), blogi -päivitys, helposti toteutettavien tekstiiliaskarteluideoiden metsästys... Yms. (arvio, koska vasta perjantaiaamu ;) )
#Rakkaus, toivo

<3


Vähän hempeää 51v. lahjaksi

Kokoon 42 sinistä nilkkamallilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti