perjantai 24. elokuuta 2018

Perjantaiaamun puuhailuja

Ilmeisesti näin syksyllä koulun alkaessa on itsessäni jotain ylimääräistä virtaa, koska hylkäsin alkuperäisen vapaapäiväsuunnitelmani rentoutua, ja saavuin aamulla koulun koneelle tekemään hommia. Tämä vain yksinkertaisesti tuntui mukavammalta puuhalta tähän väliin, kuin jäädä kotiin pötköttämään aamupäiväksi. Ehtiihän sitäkin sitten myöhemmin harrastamaan ja on myös työhyvinvoinnin kannalta hyväkin ottaa rentoutumiseen aikaa.

Koitin valmistautua alkavaan keittiöprojektiin (keittiöprojekti = olemassa olevaan tai rakenteilla olevaan keittiöön keittiösuunnitelma, jota ei tarvitse toteuttaa, mutta saa toki toteuttaa) tutkimalla vanhoja SketchUp-luonnoksiani omasta kodista jos voisin niitä hyödyntää alkavassa projektissa. Vaikka toki pohdinnassa myös ottaa oman kodin ulkopuolinen kohde.
Sain myös kesäloman nollauksen jälkeen availtua alitajunnan synnyttämiä ideoita keväällä aloittelemaani 105-projektiin. Sainkin pari todella kivaa ideaa pöydälle, vaikka kesän lopulla olin jo valmis ottamaan yhteyttä opettajaan ja jakamaan projektin suunnitteluosuuden uudelle tiimille. Jotain projektin toteutumisen vaiheista olen saanut ilmeisesti kasvaa. Alitajunnan ja pienen paineen keskellä voi kuitenkin syttyä jotain uutta ja innostavaa, vaikka usein vieroksun stressin kanssa työskentelyä.

Mukavaa viikonloppua <3

Keittiöstä mittoja

Luonnostelua - ilman pyyhekumia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti