keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Etäpäivä

Tämä viikko on lähtenyt vauhdilla käyntiin.
Pidin märkätila -projektissa eilen väliasiakastapaamisen, koska aikaa on ja mahdollisuus. Näytin asiakkaalle kolme eri luonnosta tilasta ja kysyin mielipiteitä jokaisen kuvan kohdalla: "Ei todellakaan" ja "Tykkään", ja kirjasin muistiinpanoja ylös.
Työskentelylle antaa sopivaa lisämaustetta se, että varsinainen asiakas on itseasiassa asiakkaani/koulukaverini läheinen. Tehtäväni on siis arvioida koulukaverini arviota hänen takana olevasta asiakkaasta, sekä kykyä luottaa koulukaverini antamiin vastauksiin. Olen pitänyt työskentelytavasta.

Tänään jatkamme etäpäivällä opettajamme ollessa kiinni toisen ryhmän opinnoissa. Olen jo aloittanut kartoittamalla mahdollista työharjoittelupaikkaa. Lisäksi olen kysynyt itseltäni onko päättämäni suunta märkätilaprojektissa lukossa tai haluanko pyöritellä vielä yhtä uutta ideaa. Tyyli on jo hahmottunut, mutta sijoittelun otin uudelleen pohdintapöydälle. Suunnittelutyö on päätyöskentelyä, sen olen huomannut. Siihen liittyy kuitenkin myös teorian osaamista ja tietämystä mistä mitäkin jatkotietoa on saatavilla, ja mitkä asiat kuuluvat omaan osaamisalaan ja mitkä asiat on jätettävä toisen alan ammattilaiselle.

Opettaja muistuttaa kahvitauon tärkeydestä päätetyötä
tehdessä - itse selailin eilen lehtiä, ja mietin runsautta
sisustusvaihtoehdoissa. Jokaiselle jotakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti