keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Artesaanityö 2/0

En olekaan vielä huomannut blogiin päivittää, että saimme onnellisia uutisia ja aloitusseminaari siirtyi eteenpäin kahdella viikolla!

Olen saanut käytyä asiakkaani luona ottamassa mittoja, tekemässä tarkempaa alkuhaastattelua, otin kuvia ja kirjasin ylös omia ajatuksia toteutettavista töistä.

Hetkellinen epävarmuus meinasi iskeä, koska tekemiseni on vielä vähän lapsen kengissä ja olen epävarma omasta osaamisestani tehdä ja toteuttaa työtä ulkopuoliselle. Opettaja osasi kuitenkin tsempata hienosti ja rohkaista siinä, miten omat ajatukseni ja alustavat suunnitelmani kuulostavat hyviltä. Tämän hetkinen tavoitteeni on tehdä tilaan kaksi erilaista suunnitelmaa, joiden muutokset ja toteutukset selkenevät myöhempien asiakastapaamisten ja keskusteluiden kautta asiakkaan toiveiden pohjalta. Ideoin suunnitelmien työnimiksi alustavasti Keidas, joka olisi enemmän omanlaiseni näkemys tilaan huomioiden asiakkaan haaveita ja suunnitelma, sekä Skandinaavinen, jonka muodostan mahdollisimman puhtaasti asiakkaan omien toiveiden pohjalta omaa tähän asti opittua tietotaitoa käyttäen.

Hyvää Runebergin päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti