maanantai 6. huhtikuuta 2020

Etäopiskelut vk 15 6.-9.4.2020

Hiljaisenviikon nuppuja..

Minustako bloggaaja? Tätä opiskelupäiväkirjaa, katselin myös opettajani tekemää Youtube-videota renderöinnistä.
Tapahtuman järjestäminen Teams-ryhmäpuhelu, jatkamme artesaanitöitä tahoillamme, välitin alla olevassakin mainitun tilanteeni ja lähetin alustavan esityksen sähköpostitse kahdelle opettajalleni tarkistettavaksi. Opettaja lähettää materiaalipakettia yrittäjyydestä, jotka meidän piti käydä vielä kevään aikana läpi. Käsittelimmekin yrittäjyyttä jo aika runsaasti Joulutalot 2019 -tapahtuman järjestämisessä, mikä katsotaan myös osaksi tämän kurssin suorituksia.

Oma-aloitteisia Instagramiin pitkästä aikaa postaus sisustusalan puolesta, huomasin unohtaneeni merkinnän #sisustustkto, mutta tekemällähän oppii. Artesaanityön eteenpäin viemistä; sain powerpoint-esitykseni siihen kuosiin, että voin lähettää ryhmänohjaajalleni tarkistettavaksi ja tehdä tarvittavat korjaukset, kunhan hän palaa ensi viikolla ansaitulta lomaltaan. Toteutukset artesaanityöhöni ovat vielä kesken, ja liittäminen työhön pitää myös vielä tarkistaa ja huomioida. Tarkoitus on jatkaa/aloittaa pintakäsittelyt projekteissa, kun flunssakipu helpottaa enemmän.

Vapaa-aika Rauhallisia kävelylenkkejä happihypyn janoon, lasten auttamista ja tsemppaamista koulujutuissaan, Minecraft-peliä nuoremman kanssa, iltasatua, nettisaarnoja ja -opetuksia, kaupassakäynnin delegoimista, oman inhimillisyyden äärelle laskeutumista ja elämän tuomien kipujen kohtaamista toivoakseni positiivisella lopputuloksella
Päiväunia ruokatauolla
kissan mielipiteen kera.












Piristäjä perhosen muodossa.
Mietimme ystävän kanssa, 
miten molemmat kipeät ihmiset emme
osaa kunnolla levätä, vaan
käymme kävelyllä vaikka taju meinaa 
mennä.. Opetellessa?















Rai- tai ohraruohon siemeniä ei ollut,
mutta lapsuudenystävän antamat
kesäkukan siemenet pääsivät itämään..
Saviruukku on valmistettu aikoinaan
Tyrväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti