sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Etäopiskelut vk 21

Täydennän jälleen viikon edetessä..

Sisustustyön tekeminen MS Teams palaveri, taidepläjäys koululla pienryhmällä tutustuen pikaisesti ja monipuolisesti menneeseen ja nykyiseen ulkomaiseen ja kotimaiseen taiteeseen koronataiteen inspiroimana,.. Opintokortin tsekkaus opolle, ja näyttäisi olevan 180ops - valmistuminen näyttäisi olevan toteutumassa, joten ihmeiden aika ei ole ohi. Kevätretki ja todistusten jakohetki, rajoitteisiin sopivilla järjestelyillä, saattaa sittenkin olla terveelle pienryhmälle järjestettävissä. Nämä ovat vielä selvittelyn alla, ja ohjelmassa ensi viikolla toteutuessaan.

Ps. Valkoinen pöytä lähti asiakkaalle eli äidilleni viikonloppuna. En dokumentoinut, toteutin lopulta hiontojen jälkeen tyttären kanssa maalaten tiimityönä, joten ei ollut virallinen koulutyöksi. Oli kuitenkin arvokas yhteistyöhetki ja opettamalla oppii itsekin.
Lähetin viikonloppuna myös yhden työhakemuksen, josta työnantaja vastasi kauniisti antaen palautetta, ettei heillä ole minulle sopivaa työtä tällä hetkellä tarjolla. Kyseessä oli sikojen hoitaminen ja sikalan peseminen, josta itselläni ei ole kokemusta.

Koitin tehdä karanteenitaidetta. Tämä ei ole mielestäni vahvinta osaamistani. Päädyin erilaisten klassisten teosten ja nykyaikaisten posteritaiteilijoiden jälkeen kuvataiteilija Tuula Lehtisen mosaiikkityöhön, jossa on ruusu. Alkuperäinen työ on nähtävillä Danderydin sairaalassa Ruotsissa ja se on valmistunut 2018-2019.
Hyödynsin teoksessa
mainoslehtiä ja lasten
origamitöistä jääneitä
väripaperipaloja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti