torstai 25. lokakuuta 2018

Märkätila -projekti

Tällä viikolla olemme aloitelleet enemmänkin märkätila -projektien parissa. Saimme jo ennen syyslomaa tehtävänannon ja muutaman kotitehtävän, jotka toteutin aikataulussa. Nyt olemme käyneet läpi osan märkätiloihin liittyvästä teoriaopetuksesta (istuimet, altaat, laatat, valmistajat jne) ja luentopaketti jatkuu ensi viikolla. Olen saanut tehtyä asiakashaastattelun koulukaverilleni - ja hän on myös haastatellut minua. Olemme näin ollen toisillemme sekä asiakas että suunnittelija. Valmista pitäisi olla opettajan antaman aikataulun puolesta 21.11.2018, jolloin puramme suunnitelmat kuvitellussa asiakastapaamisessa valitsemallamme tavalla opettajan läsnä ollessa.

Omia ajatuksia projektin parissa työskentelyyn:
- Harjoitustyö
- Asiakkaan toiveiden kiteytys toimivaksi kokonaisuudeksi
- Riittävä työstäminen on ok
- Nauti työskentelystä
- Luovat tauot ovat ok

Eilen kun lopettelin koulupäivää olin jo mielestäni valmis antamaan asiakkaalle yhden suunnitelman. Itselleni jäi siitä positiivinen mielikuva kyvystäni työskennellä. Tiedostin silti, ettei suunnitelma olisi välttämättä asiakkaalle sellainen, jonka hyväksyisi siltä istumalta. Mutta eihän se työelämässäkään mene aina niin, että asiakas on valmis ostamaan ensimmäisen annetun suunnitelman ilman lisähiomista.
Tänään tein tilasta 8 erilaista tyylillistä vaihtoehtoa Skechupin avulla, tein eilen hahmottelemani tyylikortin jatkoksi toisen erilaisemman, ja jäin pohtimaan lopullisen moodboardin sisältöä, sekä muodostanko sen itse tässä vaiheessa, vai haluanko ottaa lisää asiakastapaamisia ja hioa tyyliä entisestään toivottuun suuntaan.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti