keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Syysflunssan keskeltä

Toinen kerta flunssassa (arkikieleen tullut nimitys vilustumiselle tai jollekin sen tapaiselle ilmiölle) lokakuun aikana. Kuin ihmeellä selvisin viikonlopun pyörityksistä, mutta nyt on ollut enemmän listalla lepäilyä. Kävelylenkkejä mieletön ikävä <3 Eilen kävelin kilometrin lenkin hymy huulilla, illan yskin kylkiluut kipeinä ja kuin kuumeessa alilämpöni kanssa. Iloisella mielellä on ihan valtava vaikutus ja sen kokeminen on ollut aarre viime päivinä. Hetkittäin olen saanut kokea välähdyksen omaisesti, mikä aarre on hetkessä elämisessä. Kun sen osaisin tallettaa sydämeeni ja elää yhä uudelleen todeksi loppu elämäni ajan, enkä murehtia tulevaisuutta.

Märkätilaprojekti odottaa esittelyään. Työharjoittelupaikka on vielä hankkimatta. Sen startti koittaisi alle kuukauden päästä.

Potemisen keskellä olen saanut parit sukat kudottua loppuun, toiset olikin jo melkein valmiina syyslomaviikon jälkeen. En tiedä johtuuko lenssusta vai mistä, mutta koon hahmottamisessa on ollut vähän haastetta: ensimmäiset villasukat ovat itselle liian isot, toisista tuli tilausjalalle liian pienet ja kun keksin uuden käyttäjän, niin sinisen sukan toisesta parista tuli vahingossa kokoa pienempi kuin ensimmäisestä. Purkamisen ja uudelleen kutomisen jälkeen koot vastaavat kiitettävästi toisiaan.

Loppuun lainaus yhdestä selailun alla olleista kirjoista:
" Rakkaus muodostuu siitä, että kaksi yksinäistä ihmistä suojelee toisiaan, lähestyy ja koskettaa toisiaan." - Rainer Maria Rilke

Villasukat nilkkamallia ja pidempää vartta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti